HABERLER
İSTANBUL KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (KUMİB) YENİ KURUMSAL KİMLİĞİ VE LOGOSU İLE DUBAİ'DE

Detaylar

İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KUMİB), 2016 yılı tanıtım faaliyetleri çerçevesinde Birleşik Arap Emirlikleri'nin GULFOOD 2016 Fuarı'na info stand ile katılım gerçekleştirmiştir. 
 
Dubai/Birleşik Arap Emirlikleri'nde 21-25 Şubat 2016 tarihleri arasında  düzenlenen ve Dünya'nın en önemli fuarları arasında yer alan Gulfood 2016 Fuarı; 8.176 m2 alanda Türkiye'den 106 firma yanı sıra, 120 ülkeden 4800 firma ve 90.000'den fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır.
 
Çok sayıda ülkenin birden çok marka ile katılım gösterdiği Fuarda, İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, yeni kurumsal kimliği ve logosu ile fuarda ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanmıştır. Beş gün boyunca yoğun bir ilgi ile karşılaşan info-standımızda ziyeretçilere hem Türk kuru meyve ve kuruyemişleri ikram edilmiş olup hem de Sektörümüz ve Birliğimiz ile ilgili tanıtım faliyetleri yürütülmüştür.
 
Standımızı ziyaret eden firma temsilcilerinin ürün talepleri ve iletişim bilgileri üyelerimize duyurulmak üzere Fuar süresince toplanarak ulusal ve uluslararası yeni işbirliği imkanları oluşturulmasına katkı sağlanmıştır. Fuarda İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları SN. Şebnem ELMAS ve SN. Kadir Emin DİNDAR temsil etmişlerdir.Ayrıca Fuar süresince Standımıza Müsteşar Yardımcısı Vekili SN. Tarık Sönmez, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı SN.Fatma Şahin ve Dubai Ticaret Müşaviri SN.Serdar Kumbaracı ziyarette bulunmuştur.
 
Kuru Meyve ve Mamulleri sektörünün 2023 ihracat hedefi çerçevesinde, ihracat hacmine katkı sağlamak açısından ciddi bir potansiyel barındıran ve Ortadoğu pazarına açılan kapı olma özelliği taşıyan Gulfood fuarı, ürünlerimizin hem Ortadoğu pazarında hem de dünya pazarındaki konumunun güçlendirilmesi, yeni trendlerin gözlemlenmesi ve Türk kuru meyve sektörü için uzun vadeli ikili ilişkiler kurma fırsatlarının değerlendirilmesi açısından verimli geçmiştir. 
 
Türk ihracatçısını en iyi şekilde temsil etme arzusunda olan İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, 2016 yılı tanıtım faaliyetlerini katılacağı diğer fuarlar ve aktivieler ile beraber arttırarak devam ettirme gayesindedir.

Haber Görselleri