HABERLER
KUMİB Annapoorna 2016 ile Hindistan’a Uzandı

Detaylar


Mumbai / Hindistan’da 22-24.09.2016 tarihleri arasında  düzenlenen ve dünyanın önemli fuarları arasında yer alan Annapoorna World of Food India 2016 Fuarı; brüt 35.000 m2 alanda Türkiye'den 3 kuruluş yanı sıra, 700’den fazla katılımcı ve 15.000'den fazla ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.
Çok sayıda ülkenin birden çok marka ile katılım gösterdiği Fuarda, İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, yeni kurumsal kimliği ve logosu ile fuarda ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.
Standımızı ziyaret eden firma temsilcilerinin ürün talepleri ve iletişim bilgileri üyelerimize duyurulmak üzere Fuar süresince toplanarak ulusal ve uluslararası yeni işbirliği olanakları oluşturulmasına katkı sağlandı. Fuarda İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini, Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Ali Eyüp Elban ve Sn. Ülkü Cemiloğlu temsil etmişlerdir. Ayrıca Fuar süresince Standımıza T.C. Mumbai Başkonsolosu Sn Erdal Sabri Ergen ve T.C. Mumbai Ticaret Ataşesi Sn Salih Ünver ziyarette bulunmuştur.
Kuru Meyve ve Mamulleri sektörünün 2023 ihracat hedefi çerçevesinde, ihracat hacmine katkı sağlamak açısından ciddi bir potansiyel barındıran ve Hindistan pazarına açılan kapı olma özelliği taşıyan Annapoorna World of Food India fuarı, ürünlerimizin hem Hindistan pazarında hem de dünya pazarındaki konumunun güçlendirilmesi, yeni eğilimlerin gözlemlenmesi ve Türk kuru meyve sektörü için uzun vadeli ikili ilişkiler kurma fırsatlarının değerlendirilmesi açısından verimli geçmiştir.


-

Haber Görselleri