HABERLER
SİAL PARİS 2016 FUARI

Detaylar

İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KUMİB) 2016 yılı tanıtım faaliyetleri çerçevesinde, Paris / Fransa'da 16-20.10.2016 tarihleri arasında düzenlenen ve dünyanın önemli fuarları arasında yer alan Sial Paris 2016 Fuarı’na info stand ile katılım gerçekleştirmiştir.

Çok sayıda ülkenin birden çok marka ile katılım gösterdiği Fuarda, standımızı ziyaret eden firma temsilcilerinin ürün talepleri ve iletişim bilgileri üyelerimize duyurulmak üzere Fuar süresince toplanarak ulusal ve uluslararası yeni işbirliği olanakları oluşturulmasına katkı sağlanmaktadır.

Fuarda İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Muhsin Çakıcı ve Yönetim kurulu üyesi Sn. Mahmut Ramiz Balık temsil etmişlerdir.
Ayrıca Fuarın ilk günü Standımıza T.C. Paris Başkonsolosu Sn. İhsan Emre Kadıoğlu, T.C Paris Büyük Elçiliği’nden Ticaret Baş Müşaviri Sn. Müge Varol Ilıcak, Ticaret Müşaviri Sn. Özlem Nudralı, Elçi Müsteşarı Sn. Ali Onaner ile İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Dursun Topçu ve heyeti, İzmir Ticaret Borsası heyeti ve Gaziantep Sanayi Odası heyeti ziyarette bulunmuştur.

Türk ihracatçısını en iyi şekilde temsil etme arzusunda olan İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, 2017 yılında da tanıtım faaliyetlerini katılacağı diğer fuarlar ve aktiviteler ile beraber arttırarak devam ettirme gayesindedir.
 

Haber Görselleri