HABERLER
KUMİB AAHAR 2017 FUARI İLE İKİNCİ KEZ HİNDİSTAN'DA

Detaylar

İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KUMİB) 2017 yılı tanıtım faaliyetleri çerçevesinde, Yeni Delhi/HİNDİSTAN'da 07-11.03.2017 tarihleri arasında düzenlenen ve Hindistan'ın en kapsamlı gıda fuarları arasında yer alan AAHAR 2017 Fuarı'na info stand ile katılım sağlamıştır. Türk ihracatçısını en iyi şekilde temsil etme ve bu kapsamda yeni pazar imkânlarını araştırarak üyelerine sunma arzusunda olan İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği 2016 yılında ANNAPOORNA fuarı ile adım attığı Hindistan pazarına bu defa Hindistan'ın en önde gelen gıda ve turizm fuarlarından biri olan AAHAR 2017 fuarı ile ikinci kez giriş yapmıştır.

Fuarda İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini, Yönetim Kurulu üyeleri Sn. Mustafa ÇINAR ve Sn. Semih ERGÜDER temsil etmişlerdir. Fuarın ilk günü standımıza T.C. Yeni Delhi Ticaret Müşaviri Sn. Vural Çekinmez ve Ticaret Ateşesi Sn. Çağlar GÖKSU ziyarette bulunmuştur. Fuarın ikinci günü Yönetim Kurulu üyelerimiz Sn. Büyükelçimiz Şakir Özkan TORUNLAR'I makamında ziyaret etmiş olup fuarın son günü Sn. Büyükelçimiz ve eşi fuarı gezerek standımıza ziyarette bulunmuşlar ve katılımımız ile ilgili memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

Bu sene 32.si düzenlenen AAHAR dondurulmuş gıda, deniz ürünleri, şekerleme, içecek, hazır gıda, gıda ve ekipmanları gibi birçok sektörü buluşturarak Avrupa, Asya ve Orta Doğu'dan sayısız yabancı alıcıya ev sahipliği yapmıştır. Fuarı yaklaşık 60.000 m2'lik bir alanda 18 ülkeden 78 yabancı firma ile yaklaşık 1040 fuar katılımcısını ağırlamıştır. Fuar süresince standımızı ziyaret eden firma temsilcilerinin ürün talepleri ve iletişim bilgileri üyelerimize duyurulmak üzere toplanmış ve ziyaretçilere Birliğimiz ve faaliyetleri hakkında geniş kapsamlı bilgilendirme yapılmıştır.

İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği 2017 yılında da tanıtım faaliyetlerini katılacağı diğer fuarlar ve yeni pazar araştırmaları ile hızla devam ettirme gayesindedir.

Haber Görselleri