HABERLER
TÜRK KURU MEYVE VE MAMULLERİ TAYLAND’DA ALICISI İLE BULUŞTU

Detaylar

İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KUMİB) 2018 Yılı tanıtım faaliyetleri çerçevesinde, Bangkok /Tayland’da 29.05-02.06.2018 tarihleri arasında düzenlenen THAIFEX 2018  Fuarı”na info stand ile katılım sağladı.
Fuarda İstanbul Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Emin Dindar ve sektör temsilcisi olarak Ülkü Cemiloğlu temsil etmiştir.
Unlu mamuller, makarna, bal, pekmez, reçel, çay, kahve ürünleri, yumurta, süt ürünleri, çikolata, şekerleme, bisküvi, zeytin ve zeytinyağı ürünleri, bakliyat, baharat, yöresel ürünler, meyve suyu ve meyve suyu konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürün sergilendiği fuara 130 ülkeden 55.000 ziyaretçi katılmıştır. Fuar süresince standımızı ziyaret eden firma temsilcilerinin ürün talepleri ve iletişim bilgileri üyelerimize duyurulmak üzere toplanmış ve ziyaretçilere Birliğimiz ve faaliyetleri hakkında geniş kapsamlı bilgilendirme yapılmıştır.
Thaifex Fuarı, Kuru Meyve ve Mamulleri sektörünün 2023 ihracat hedefi çerçevesinde, ürünlerimizin hem Asya pazarında hem dünya pazarındaki konumunun güçlendirilmesi, yeni eğilimlerin gözlemlenmesi ve Türk kuru meyve sektörü için uzun vadeli ikili ilişkiler kurma fırsatlarının değerlendirilmesi açısından verimli geçmiştir. 
 

Haber Görselleri